!!! Food Clinic is voor onbepaalde tijd helaas gesloten.
Op dit moment kunnen we geen nieuwe afspraken inplannen !!!

Tarieven 2023:
Intake consult................................€70
(45-60 minuten directe tijd )

Advies op maat ............................ €35
(uitgebreid plan op maat / 30 minuten indirecte tijd*)

Sportvoedingsplan.......................€45
(uitgebreid plan op maat / 45 minuten indirecte tijd*)

Vervolg consult.............................€35
(Lang, 30 minuten)

Vervolg consult..............................€17
(Kort, 15 minuten)

Telefonisch / videoconsult.......€17
(per 15 minuten)


* Een consult bestaat uit directe tijd en indirecte tijd. De directe tijd is de tijd waarbij je met mij in gesprek bent. De indirecte tijd is de tijd die besteed wordt aan verwerken van de gegevens, het berekenen en uitwerken van jouw persoonlijk advies en het uitwerken van eventuele rapportages naar de (huis)arts, tandarts of andere specialist.


Tarieven

Vergoeding

Vanuit de basis ziektekostenverzekering worden drie uren diëtetiek (circa 5 consulten) voor iedereen vergoed. Dieetadvisering valt wel onder het eigen risico. Afhankelijk van een eventuele aanvullende verzekering kom je voor meer uren in aanmerking. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico. 

De factuur die je ontvangt na een consult betaal je eerst zelf. Daarna kun je de rekening voor vergoeding indienen bij de zorgverzekeraar. Foodclinic staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Hierdoor is het mogelijk de behandeling 70-100% vergoed te krijgen via uw zorgverzekeraar voor een diëtistisch consult.  

Directe toegankelijkheid

De diëtist is direct toegankelijk, dit betekent dat je ook zonder verwijsbrief van de huisarts of specialist kunt komen en vergoeding krijgt vanuit de zorgverzekering. Sommige verzekeraars zoals CZ, Delta-Loyd,  ONVZ en Ohra vragen nog wel een verwijsbrief van de huisarts, anders worden de consulten niet vergoed. In een verwijsbrief staat vaak relevante en waardevolle informatie voor de juiste behandeling. Het is daarom wel wenselijk maar niet verplicht om de behandeling te starten. Kijk hiervoor goed in jouw polisvoorwaarden of je hiermee in aanmerking komt. 

Annuleren afspraak

Indien je onverhoopt verhinderd bent voor jouw afspraak, kun je deze afspraak annuleren tot 24 uur van tevoren. Valt de annulering binnen 24 uur voor de afspraak, dan wordt het consult doorberekend.

Maak een afspraak via WhatsApp