!!! Food Clinic is voor onbepaalde tijd helaas gesloten.
Op dit moment kunnen we geen nieuwe afspraken inplannen !!!

Individuele begeleiding

Intake gesprek  (45-60 minuten) 

Uitgebreid advies op maat 

Vervolg consulten (15-45 minuten)

Health check

Bio-impendantiemeting: (Gewicht, BMI, Vetpercentage, Vochtpercentage, Spiermassa)

Lengte en Taille omvang

Bloeddruk meting (optioneel)

Online begeleiding

Digitale of telefonische consulten

Niet de deur uit voor begeleiding

Altijd mogelijkheid tot coaching 

Binnen jouw eigen tijd en plaats

Clinics

Food Clinics – Workshops gezond koken

Supermarkt safari (+/- 30 minuten) 

Clinics voor bedrijven

Clinics voor scholen

Waar Food Clinic jou bij kan helpen:

De juiste voeding en leefstijl kan ook jouw  kwaliteit van leven verbeteren! Maar hoe? Food Clinic helpt je maar al te graag om deze vraag samen met jou te tackelen. 

Food Clinic kenmerkt zich door het leveren van voedingsadvies op maat, met aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Bij Food Clinic kun je o.a. terecht voor:

  • Aandoeningsgerelateerde diëten en voedingsadviezen
  • Hulp bij afvallen / stabiliseren van gewicht 
  • Gedragsveranderingsherapie op basis van ACT 
  • Sportgerelateerde voedingsadviezen

Werkwijze

Afspraak maken 

Maak een afspraak bij Food Clinic voor de individuele begeleiding. Je kunt ook contact opnemen als je meer informatie wilt over de begeleidingen en clinics. Neem voor het intake gesprek mee:

  • ID-kaart
  • Eventuele verwijsbrief arts
  • Toestemmingsformulier*

Intake gesprek

We starten altijd met een intake gesprek van ongeveer een uur. Tijdens deze intake maken we nader kennis en bespreken we jouw hulpvraag, worden eventuele medische gegevens, klachten en persoonlijke doelen besproken. De Health-Check zit altijd bij de intake inbegrepen. Na afloop van het intake gesprek wordt er samen een behandelplan opgesteld. Daarna krijg je een uitgebreid en concreet advies op maat toegestuurd passend bij jouw hulpvraag, wensen, gewoonten en smaakvoorkeuren. Deze zul je binnen 2-3 werkdagen na de intake ontvangen via de mail of post (als er een weekend tussen zit, kan dit uiteraard langer duren).

Vervolg consult

Tijdens de vervolgconsulten reflecteer je samen met mij op jouw plan en het verloop hiervan. We zullen dieper ingaan op de mogelijkheden om dit plan en advies aan te passen. Eventuele hindernissen die zijn ontstaan en de manier om dit te overwinnen kan deel uitmaken van een consult.  Aan de hand van jouw behoeften en voortgang kijken we naar de duur van de behandeling.  

Telefonisch en online consult 

Ben je niet in staat om langs te komen in de praktijk door bijvoorbeeld ziekte, lange afstanden, zakenreis of vakantie? Dan is er altijd een mogelijkheid voor een online coachings consult via Skype, Face-Time of de telefoon. Op deze manier kun je  toch nog de behandeling voortzetten met de diëtist. Deze contacturen worden echter niet vergoed door de zorgverzekering. 

Voor vragen kunt je ook altijd (gratis) via Whats-App of de mail contact opnemen. Er zal zo snel mogelijk op jouw vraag worden terugkomen.

Kennismakingsgesprek

Heb je nog meer vragen en zou je van de diëtist willen weten wat ze verder voor jou kunt betekenen, dan kun je een kort kennismakingsgesprek, van maximaal 10 minuten aanvragen (telefonisch of face-to-face). Neem hiervoor contact op zodat we dit gesprek kunnen inplannen. 

*Het toestemmingsformulier kan ook in de praktijk ingevuld worden

Maak een afspraak via WhatsApp